Despre Orthoshoes

Magazinul OrthoShoes, a fost deschis în anul 2019, din dorința de a oferi încălțămintea ortopedică funcțională profilactică cea mai potrivită pentru sănătatea celora ce o vor purta, a îmbinat calitatea și tendințele moderne în materie de încălțăminte ortopedică funcțională profilactică.

Dintr-o perspectivă nouă asupra încălțămintei ortopedice funcționale profilactice, îmbinată cu evoluția tehnicilor de producere a încălțămintei ortopedice, pentru a vă oferi ocazia de a ne (re)cunoaște prin proprietățile de calitate, siguranță, confort și design ce vi le oferă încălțămintea ortopedică de la OrthoShoes.

La OrthoShoes găsiți o gamă diversificată de modele de încălțăminte ortopedică profilactică funcțională  în diverse stiluri atât pentru copii începând cu primii pași, cât și pentru adulți.  Unde de fiecare dată găsești modele care să îți reprezinte personalitatea ta. Pentru că fiecare dintre clienții OrthoShoes este unic.

Încălțămintea ortopedică funcțională pentru copii de la OrthoShoes este recomandată pentru piciorușele perfect sănătoase cât și pentru:

  1. piciorușele plate;
  2. piciorușele care calcă în interior/exterior
  3. piciorușele cu valgus
  4. piciorușele cu antivarus etc.

Iar încălțămintea ortopedică funcțională pentru maturi este recomandată pentru:

  1. pentru ameliorarea durerilor de spate și picioare;
  2. pentru ameliorarea umflăturilor de picioare și pentru ameliorarea oboselii acumulate în timpul sau după efectuarea unor activități de durată (precum mersul, lucrul sau statul în picioare) sau muncă de birou;
  3. modele potrivite pentru persoanele cu bătături în talpă sau călcâi, hallux valgus (osul de lângă degetul mare);
  4. potrivite pentru persoane cu diabet și rahitism.

Încălțămintea ortopedică funcțională profilatică de la OrthoShoes este din piele naturală 100%  și se produce în Turcia. Calitatea încălțămintei ortopedice funcționale respectă toate standardele, alături de avantajele oferite tuturor clienților OrthoShoes, face ca toate produsele disponibile să fie extrem de apreciate și căutate de consumatori, care se raportează ca fiind un magazin de calitate, perfect adaptabil momentelor diferite și speciale din viață.

Noi continuăm să avem grijă de sănătatea clineților noștri și le oferim încălțămintea de care se îndrăgostesc de la prima încercare.